Go and fund me: Raise more beers!

Go and fund me: Raise more beers!

We zijn er trots op dat we onze bieren in beperkte oplage en zorgvuldig samengesteld om een breed scala aan smaken en stijlen aan te bieden. Elke creatie is een bewijs van ons niet aflatende streven naar perfectie, het verleggen van de grenzen van smaak en het herdefiniëren van het ambachtelijke bierlandschap. Van aromatische hop-forward brouwsels tot rijke en fluweelzachte stouts, onze portfolio is geschikt voor bierliefhebbers van alle voorkeuren.

Stap een wereld binnen waar passie en expertise naadloos samengaan, waar elke slok je meevoert naar een wereld van smaak en vakmanschap. Ontdek de allure van Black Kitty Brewery, waar elk bier een verhaal vertelt en het streven naar brouwperfectie een nooit eindigend avontuur is.

Maar om het brouwen nog beter te maken, hebben we nieuwe apparatuur nodig. We hebben een stoomreductiesysteem nodig voor het binnenshuis brouwen en daarnaast willen we heel graag een inbliksysteem zodat we onze bieren in aluminium kunnen aanbieden in plaats van in glas.

nl_NLNederlands